Kapcsolatfelvétel

Céginformáció

Cégünk, az Optimum Hungária Kft. a MICROCUT gépek hivatalos magyarországi forgalmazója. Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, mely Budapesten a XVII. kerületben található, ahol nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 8000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére. Hagyományos és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk több mint 30 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Szakembereink elméletben szerzett tudása mellett az iparban szerzett több éves tapasztalata is garancia a felmerülő problémák leggyorsabb megoldására. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsológépnek folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

Alkatrész beszerzéssel kapcsolatos információkért keresse közvetlenül, Varga Gábor kollégánkat: alkatresz@optimum-hungaria.hu

Látogasson el bemutatótermünkbe:

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk

+36 1 434-2680

További forgalmazott márkacsoportjaink:

Kérdése van?