A Buffalo Machinery a Daya Általános Iskolában megrendezett sportnap keretében, november 10-én ünnepelte 40. évfordulóját. Az eseményen kb. 600 fő vett részt – az összes kollégát és családtagjaikat, illetve prominens vendégeket is beleértve. Dr. Paul Chang elnök köszönetet mondott az alkalmazottaknak és a családtagjaiknak az általuk nyújtott erőfeszítéseikért és támogatásáért és azért, hogy a Buffalo évről évre sikeresen teljesítheti a kitűzött célt. A prominens vendégek támogatásának köszönhetően Buffalonak soha nem kellett aggódnia, ha magasabb fokozatba kapcsolt.

A Buffalo Machinery, mint a tajvani szerszámgépipar mechatronika technológiájának úttörője, a „Üzletünkön alapuló Minőség és Szolgáltatás” szemléletével kiváló minőségű gépeket gyárt és kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt, és az egyik leggyorsabban növekvő szerszámgép gyártóvá vált Tajvanon.

Az 1979-es alapítás óta 40 év telt el. Buffalo a 40 éves jubileumának egy sportnap adott otthont, e jeles nap megünneplésére. A munkatársak és családtagjaik aktívan vettek részt és együtt ünnepeltek a vállalattal. A résztvevők megmutatták a vitalitásukat és csapatszellemüket, és kiváló együttműködést tanúsítva különféle versenyekben vettek részt.

Buffalo az elmúlt négy évtizedben folyamatosan fejlődött, a szerszámgép-kereskedelemtől a szerszámgép gyártásig, az általános szerszámgép gyártástól a csúcskategóriás szerszámgép-gyártásig. Tovább lépve, technológia-orientált vállalatként a Buffalo lett az első tajvani szerszámgépgyártó, ami Ipar 4.0 kompatibilis gépet szállít. A Buffalo Machinery arra törekszik, hogy 2023-ra Tajvan legnagyobb csúcskategóriás szerszámgép gyártójává váljon.