Cégünk, a Buffalo Machinery büszkén jelenti be, hogy a saját fejlesztésű, ART megbízhatósági technológiánk elnyerte a 26. Tajvani Innovációs Díjat. Ez a második alkalom, hogy ebben a megtiszteltetésben részesültünk, mely bizonyítja megállás nélküli törekvéseinket az Ipar 4.0 területén, és hogy folyamatosan újabb innovatív technológiai fejlesztésekkel gazdagítjuk a piacot.

Az Ipar 4.0 technológia szolgáltatójaként, nagy hangsúlyt fektetünk e technológia és a csúcskategóriás szerszámgépek összehangolására.

A díjnyertes ART – intelligens megfigyelő rendszer alkalmazása lehetővé teszi a csúcskategóriás, nagy sebességű gépekben az Ipar 4.0 automatizált gyártás integrálását. Azért fejlesztettük ki, hogy ötvözze az automatizált gyártást a nagyfokú megbízhatósággal, energiahatékonysággal és gyártásvezérléssel. Ezen felül modern vezérlőpanellel láttuk el, hogy a vezető, a gépkezelő és a szerviz könnyedén elérje a gép adatait a prediktív karbantartással kapcsolatos feladatok és az automatikus újratelepítés kivitelezéséhez. Az ART rendszer növeli a csúcstechnológiás, nagy sebességű szerszámgépek alapértéket, valamint segítheti a cégeket az üzleti profit növelésében.

2017-ben debütált prémium kategóriás AXILE márkacsoportunkkal a nagysebességű szerszámgépek piacát céloztuk meg, melyben azóta is sikeresen terjeszkedünk. Nagy megtiszteltetés volt elnyerni a 26. Tajvani Innovációs Díjat, mely továbbra is abban motiválja cégünket, hogy folytassa fejlesztéseit az Ipar 4.0 technológia és szolgáltatásaink területén, még nagyobb profitot generálva ügyfeleink számára.